Стало відомо про те, що ще один депутат від політичної сили «Слуга народу» планує висунути свою кандидатуру на пост мера міста.

Таким чином, повідомляється, що Дмитро Гурін, який є народним депутатом політичної сили «Слуга народу» планує брати участь у партійному праймеріз з вибору кандидатури на посаду мера міста.

Про це депутат написав на своїй сторінці в Facebook.

«У мене хороша новина — я йду на праймеріз мера столиці, тому що я хочу змінити Київ і тому що мене не влаштовують всі інші варіанти без варіантів».

Він також зазначив, що дуже любить Київ, і вже багато років займається розвитком міст і територій, тому, мріє, щоб від їх партії балотувався реальний кандидат, а не той, хто зручний.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Щодня, як написав Дмитро Гурін, він стикається в тим, що деякі кандидати некомпетентні в більшості питань, і тому, планує все це змінити раз і назавжди. Майбутній мер повинен розуміти, що таке столиця, і чого хочуть її жителі.

Кілька тижнів тому партія «Слуга народу» розробила порядок відбору єдиного кандидата. І як зазначив Дмитро Гурін, це повноцінна процедура, в якій надана вся програма кандидата, дебати, кілька рівнів відбору, і велику увагу від ЗМІ.

«Ми розробили його таким, щоб всі кияни могли оцінити, що дійсно пропонують кандидати і чи є серед них реальні претенденти, а не фейки» - додав він.

Крім того, Гурін повідомив, що законопроект про столицю в остаточній редакції сьогодні виходить з профільного комітету.

Нагадаємо, що український парламент підтримав проект постанови про призначення місцевих виборів в країні. Відомо, що за документ проголосували 326 народних депутатів з усіх груп і фракцій, крім ОПЗЖ.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських журналістів із засідання Верховної Ради України.

Так, згідно з постановою, у неділю, 25 жовтня, відбудуться вибори депутатів обласних, Київської міської, районних у містах рад, а також київського міського голови.

Нагадаємо, європейці вимагають прийняти закон за зеленим тарифом згідно з меморандумом.

Як повідомляв Знай.иа, Раду оточили розлючені кияни, на беззахисних людей налетіли копи - в хід пішли кулаки і сміття.

Знай.иа писав, "слуги народу" з Закарпаття сказали "так" гральному бізнесу крути рулетку.