Столичний бізнесмен, віце-президент боксерського клубу Ігор Плекан став жертвою нападу кілерів. Його розстріляли на очах у семирічного сина, повідомили в сюжеті телеканалу ICTV.

Наголошується, що бізнесмен прямував з дитиною до себе на дачу, розташовану в селі Артемівка у Бориспільському районі Київської області.

Коли його автомобіль під'їхав до залізничного переїзду, з кущів біля дороги вибігли невідомі люди, які відкрили вогонь з автоматів.

Плекан отримав при цьому щонайменше чотири поранення, однак йому вдалося продовжити керувати машиною: він звернув з дороги в поле, проїхавши близько трьох сотень метрів, і встиг зателефонувати дружині.

Дитина дивом уціліла. Вбивці, що наздогнали авто, наказали хлопчикові втекти з місця злочину – той кинувся додому і розповів про все матері. Він показав, де залишив пораненого батька, проте до приходу допомоги чоловік помер.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

За словами вдови, її покійному чоловікові постійно погрожували розправою, але він не реагував на загрози.

У поліції кажуть, що вже мають у своєму розпорядженні оперативні напрацювання, і найближчим часом розпочнуться «гучні затримання фігурантів злочину».

Нагадаємо, що у Полтаві введена спецоперація "Грім".

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Полтаві псих з гранатою взяв в заручники поліцейського, загрожує підірвати - перші подробиці