У Києві дівчина провалилася в каналізаційний люк. Про це розповіли в Патрульній поліції Києва в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що інцидент стався на вулиці Виговського: дівчину виявили в каналізаційному люку, на місце події викликали правоохоронців.

За даними поліцейських, 19-річна потерпіла впала у каналізаційний люк, вдарилася і не змогла сама вибратися. Їй на допомогу прийшли патрульні. Один з них спустився, щоб оглянути потерпілу, і з допомогою перехожих дівчину дістали на поверхню.

При цьому поліцейські уточнили, відчуває дівчина свої ноги, щоб виключити можливість травмування хребта і паралічу у постраждалої. Дівчина відповіла, що ноги відчуває, проте їй дуже боляче.

Їй викликали швидку допомогу, однак огляд медиків показав, що потерпіла ціла, відбулася забоями і не потребує госпіталізації. Її відпустили додому, надавши необхідну допомогу.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Для ФОП вступили у дію нові правила

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Нагадаємо, раніше киянка ледь не загинула посеред вулиці, маршрутка-вбивця метнула колесо. у маршрутного автобуса на ходу відвалилося колесо. Під час зйомки відео колесо полетіло в жінку, яка за всім спостерігала. Тільки дивом їй вдалося уникнути зіткнення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Тернополем вантажівка впала в річку після обвалення моста.

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі жінка протаранив паркан і змилася з місця ДТП.