Під Броварами, неподалік від села Семиполки, сталося масштабне ДТП за участю легкового автомобіля, вантажівки та рейсового автобусу. Про подробиці події розповідає Facebook-спільнота "Київ Оперативний".

Повідомляється, що в неділю, 26 липня, близько 04:10 ранку сталося масштабне ДТП під Броварами, неподалік села Семиполки. Легковий автомобіль Volkswagen вилетів на зустрічну смугу руху, зачепивши переднє ліве колеса вантажівки MAN. Від пошкоджень фуру винесло на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з рейсовим автобусом.

Під Броварами сталося смертельне ДТП / фото: Патрульна поліція Київської області

Завдяки спритності водія автобуса, зіткнення "лоб у лоб" вдалося уникнути, однак з-за удару в бокову частину автомобіля, його відкинуло в кювет і перевернуло набік. За попередніми даними, в автобусі знаходилися люди, яких везли з моря в Чернігів.

З автобуса було госпіталізовано щонайменше 5 осіб, серед яких були діти. Водій легкового автомобіля загинув на місці пригоди від отриманих травм. Його намагалися реанімувати медики, проте марно. На місці працювало 6 бригад швидкої допомоги.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Першими госпіталізували мати з дитиною – жінка отримала черепно-мозкову травму, а дитині потрапили осколки скла в очі. Більшості постраждалих медики надавали допомогу на місці події.

Нагадаємо, що у Києві молодий чоловік отримав небезпечну травму голови з-за падіння облицювальної плитки зі стіни будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа у Києві вночі невідомі особи обстріляли з вогнепальної зброї перехожих.

Також Знай.иа писав, що у Києві був затриманий грабіжник, який застряг у вікні одного з автомобілів.