У Києві в одному з дворів невідома жінка довгий час крутилася біля чужого автомобіля, а коли її помітили почала вигадувати дивну історію. Відповідний відеоролик опублікувала Facebook-спільнота "Київ Оперативний".

Повідомляється, що в неділю, 26 липня, в одному з київських дворів дівчина помітила, як біля її автомобіля, припаркованого біля будинку, крутиться невідома жінка. Деякий час вона спостерігала за діями незнайомки з вікна, а пізніше зважилася вийти і поговорити з нею особисто.

У Києві невідома намагалася розкрити чуже авто / скріншот з відео

Як тільки дівчина підійшла до незнайомці і запитала, що вона робить біля її автомобіля, та почала придумувати безглузду відмовку. Жінка розповіла, що повинна була відправиться в поїздку і вже віддала гроші водительнице, яка веліла чекати у цього автомобіля. Однак, з часом та не прийшла. Ось незнайомка і вирішила перевірити, не замкнений автомобіль.

Але господиня не повірила в цю історію, оскільки незнайомка вже близько півгодини крутилася біля машини, перевіряла, чи закритий багажник і двері. А після спробувала розкрити одну з дверей. Жінка продовжувала наполягати на своїй легенді, але дівчина зважилася викликати поліцію.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Коментатори зазначили, що на професійну взломщицу або угонщицу героїня відео не сильно схожа, оскільки занадто довго поралася з одним автомобілем. Багато заявили, що необхідно було викликати поліцію ще до того, як господиня вийшла на вулицю. Інші ж розповіли, що раннє ранок вихідного дня є ідеальним часом для викрадення автомобілів, тому жінка могла бути злодійкою, просто не дуже досвідченою.

Коментарі під постом Київ Оперативний \ скріншоти

Коментарі під постом Київ Оперативний \ скріншоти

Нагадаємо, що у Києві неадекватна жінка вчинила спробу підпалу житлового будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа киянка згоріла живцем на очах у сусідів.

Також Знай.иа писав, що під Києвом бізнесмена розстріляли з автоматів на очах у семирічного малюка.