Відомий український економіст Олексій Кущ на своїй сторінці в Facebook назвав мера столиці «губернським градоначальником» через відсутність стратегії розвитку міста.

«Але на посаді мера він став типовим «губернським градоначальником», при чому в гіршому значенні цього слова. Замість того, щоб зробити Київ частиною світової родини креативних мегаполісів, він «зачекинился» у якійсь ямі під виглядом нової станції метро і гарячково взявся за асфальтування доріг у переддень виборів. В черговий раз, показавши свою не надто висока думка щодо аналітичних здібностей киян», - пише експерт.

Також Олексій Кущ розповів, яким бачить розвиток міста політична сила «Перемога Пальчевського».

«У програмі партії «Перемога Пальчевського» ми робимо ставку на створення «креативного Києва». Нам потрібен «місто 2.0.», в якому домінуватиме інтелект, знання, наука, сучасні технології, де вивільняється дух підприємництва і креативність його жителів. Як це поки що не працює в Києві і запрацює у разі зміни міської влади? Класичний приклад міста Більбао», - заявив економіст.

Нагадаємо, раніше Олексій Кущ представив податкову реформу, розроблену економічною платформою сили «Перемога Пальчевкого». Її мета – зниження податкового тиску на простих людей.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще