Правоохоронці викрили групу осіб, які організували постачання на територію держави контрабандним шляхом з Російської Федерації, Турецької Республіки та країн Європи незареєстрованих лікарських засобів серцево-судинної та онкологічної групи, як повідомляє прокуратура Києва.

Фото: прокуратура Києва

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 212 КК України, проведено обшуки, у ході яких вилучено понад 2,5 тисячі упаковок вищевказаних фармацевтичних препаратів на суму близько 3 млн грн. Вказані препарати не мали підтверджуючих документів щодо їх походження чи придбання та зберігалися в неналежних умовах з порушенням температурного режиму.

Згідно з матеріалами слідства, одержані лікарські засоби зловмисники збували через інтернет-магазини, не відображаючи при цьому фінансові операції у бухгалтерському обліку та звітності, тобто ухиляючись у такий спосіб від сплати податків.

Слідчі дії тривають. Вживаються заходи щодо визначення розміру завданих державі збитків для надання належної правової оцінки діянням вказаної групи осіб.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Харкові онкохворим впарювали "вітаміни" замість ліків - цинічна схема приголомшила Україну

Також портал «Знай.uа» писав, що Тернополяни відправлять військовим ліки для душі - скоро поїдуть на Донбас

Також портал «Знай.uа» писав, що Комаровський описав близьке майбутнє людства — перенесуть інфаркти та інсульти і залишаться з інвалідністю

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw