Туристи з Києва потрапили під шторм під час відпочинку. Про це розповіли в Telegram-каналі "Київ Зараз".

Повідомляється, що туристи з Києва відпочивали в Лебедівці в Одеській області. Відпочинок вони проводили з наметами і зручно розташувалися на березі моря. Однак у погоди були інші плани і на морі почався шторм.

Читайте Знай Google News!

Небо затягло чорними хмарами, з'явився сильний втер, який позривав намети, піднялася піщана буря. Фінальним акордом погоди стала гроза, яка супроводжувалася градом. У зв'язку з цим туристам з Києва нічого не залишалося, як втекти від негоди і вони покинули місце відпочинку.

Туристи тікають від шторму в Лебедівці, кадр з відео: Telegram Київ Зараз

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

До публікації в Telegram-каналі додали відео, яке зняв їх підписник, один з відпочиваючих, Олександр. Спершу на відео показані знімки наметів на березі моря, а потім можна побачити групу туристів, яка тікає від негоди. При цьому чітко видно, як вітер піднімає пісок.

"Пісок в роті. Буря" - прокоментував те, що відбувається чоловік на відео.

Нагадаємо, що на узбережжі Азовського моря знову повернулися медузи, і атакують туристів. У мережі показали вражаюче відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на популярному українському курорті жінка за допомогою оригінального оголошення намагається знайти ще чоловіка. Українці мабуть несила вийти заміж, і вона вирішила піти на все.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Також, "Знай.uа" писав, що нафтовий танкер "Делфі” продовжує забруднювати води біля Одеси. Його спробували прибрати після візиту Зеленського, однак судно досі нікуди не зникло.