Київські інспектори з паркування спільно з патрульною поліцією безперервно ведуть боротьбу з порушниками правил паркування, які дозволяють собі залишати машини на переходах, тротуарах і газонах.

Найвідважніші з них перекривають цілі смуги на дорогах, просто забуваючи про інших учасників руху. І це при тому, що в Києві організовано безліч стоянок, парковок і паркінгів, причому як платних, так і безкоштовних.

Найбільш "популярним" серед водіїв-порушників вже давно стали парковки транспорту на пішохідних переходах, місцях виїзду з прилеглої території та на перехрестях. Чимало порушень зафіксовано і на смугах громадського транспорту.

Якщо для одних автомобілістів недотримання правил паркування закінчується тільки штрафом, то інші і зовсім можуть позбутися автомобіля. Адже якщо неправильно припаркований автомобіль істотно заважає проїзду, то його евакуюють.

Але нічого з перерахованого не зупиняє багатьох "хитрих" водіїв і далі порушувати правила не тільки паркування та й проїзду.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

На facebook сторінці Київ Оперативний опублікували фото з автомобілем, що їде в Києві по пішохідному переходу.

"По пішохідних переходах їздити не кинемо...",- відзначають з іронією.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що У Дніпрі бидло-водій накинувся з битою на пішохода, що переводив через дорогу бабусю-інваліда: "чекай неприємностей"

Також портал " Знай.ua" писав, що Погоню BMW X7 від поліції зняли з вертольота, епічне відео з розбитими авто

Також портал " Знай.ua" писав, що У Дніпрі Автомийник влаштував нічні перегони на чужому авто - на шляху у лихача опинилася дитина