Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив популярний блогер Михайло Шнайдер.

"Друзі, подивився недавній ефір Ірини Верещук. І цей самий ефір, кардинально змінив мою думку з приводу Ірини. Виявляється, вона вміє не тільки приколюватися і стібатися над знаменитими ляпами Кличка, але і говорить правду про все те свавілля, яке відбувається в нашій столиці", - зазначив Шнайдер.


За його словами, такі висновки він зробив після того, як Ірина Верещук чітко позначила головних вигодоодержувачів столичних корупційних схем - Кличка і Комарницького.

"Буквально днями, в студії одного з телеканалів, пані Верещук чітко і недвозначно визнала, що в Києві існує корупція, існують схеми і фінансові потоки, які йдуть не на благо киян, а в кишені мера і його оточення, зокрема того самого "Смотрящего" Дениса Комарницького. Чесно кажучи, я навіть не очікував після місяця досить неяскравої кампанії Ірини, що вона може так жорстко і прямо називати речі своїми іменами. Одне слово-молодець", - заявив блогер.

Таким чином, вважає він, Ірина Верещук показала всім, що розуміє джерело основних проблем у столиці.

"Мало того, Верещук також цілком логічно помітила, що у справах Комарницького і його комбінаціям з Кличком, вже пройшов ряд обшуків, проте далі справа чомусь не пішла. За її словами, всі чекають якогось сигналу, щоб прибрати з нашого міста "Смотрящего" Комарницького і всю його Бригаду.

Але, як зазначає Ірина, поки на жаль немає політичної волі для того, щоб зрушити всю цю ситуацію з мертвої Точки", - резюмував Михайло Шнайдер.