На Київщині, у Фастові, біля будівлі мерії лежала вмираюча жінка. Навколо її голови набігла калюжа крові, перехожі викликали до неї швидку допомогу. Про це повідомили в сюжеті «ТСН».

Відзначається, що кричущий випадок стався днями – жінку в крові і судомах виявили біля будівлі Фастівської міськради. Вона пролежала без допомоги півтори години-медики швидкої допомоги так і не приїхали на виклик свідків.

Тоді люди викликали поліцейських, і ті відвезли постраждалу в лікарню. Тільки там їй надали необхідну допомогу, проте через три доби вона померла.

Як виявилося, того дня жінка вирушила в банк, щоб оплатити рахунки за комунальні послуги. Однак по дорозі їй стало погано-вона знепритомніла, впала і розбила голову об бордюр.

За офіційними даними, на весь Фастівський район, населення якого становить понад 80 тисяч людей, працює всього чотири автомобілі швидкої допомоги.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Головлікар місцевої лікарні заявив, що постраждалу могли привезти в лікарню свідки, проте вони цього не зробили.

"Який він лікар? Хіба не знає, що не можна без спеціальних знань транспортувати таку хвору! А якби вона померла в машині того, як він каже, небайдужої людини? Звинуватили б людину, не дочекалися професійної допомоги! Сором, і це злочин. І керівнику відповісти треба!",- обурюються городяни.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що Надання першої допомоги при укусах повзучих тварюк-головне вижити. В Україні значно почастішали випадки атаки змій на людей, в країні не вистачає протиотрути.

Також портал " Знай.ua " писав, що На Франківщині швидка залишила помирати чоловіка з хворим серцем: "він просто п'яний"

Також портал " Знай.ua " писав, що У Чернівцях провели унікальні операції на мозку, малюки народилися заново: "Мамочко, я здоровий!"