Стало відомо про те, що у вівторок, 1 вересня, під Кабінетом Міністрів влаштували мітинг проти виконуючого обов'язки міністра освіти Сергія Шкарлета. Чим він не догодив українцям.

Таким чином, повідомляється, що акцію спеціально приурочили до початку навчального року. Студента вищих навчальних закладів та депутати від політичної сили "Голос" далі продовжують нагадувати про плагіат у наукових роботах міністра.

Нардеп від "Голосу" Інна Совсун розкритикувала Шкарлета за те, що він не подбав про забезпечення шкіл засобами захисту від коронавірусу.

За словами Совсун, 2 місяці тому на її питання про додаткове фінансування шкіл у зв'язку з епідемією, Шкарлет відповів, що грошей немає і порадив Совсун самій звернутися до Мінфіну з проханням про виділення фінансування.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Людей на мітингу стає все більше, і коли вони всі розійдуться - поки що немає ніякої інформації.

Раніше портал " Знай.ІА " писав, що Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "спочатку боліло горло"

Також раніше портал " Знай.ІА " писав, що Ольга Фреймут захворіла Covid-19-як почувається зірка

Також портал " Знай.ІА " писав, що Молода Лікарка з Чернівців підчепила Китайський вірус вдруге: "не думала, що таке можливо"