Стало відомо про те, що в столиці спіймали ще одну любительку легкої наживи. Спіймали на гарячому.

Таким чином, повідомляється, що в підземному переході на Деміївці, небайдужі кияни затримали чергову дамочку, яка краде у ні в чому невинних городян.

Цього разу її вдалося зловити прямо під час крадіжки. Вона намагалася втекти і вибратися, і тому довелося покласти її на підлогу.

На місце відразу ж викликали співробітників правоохоронних органів, які повинні будуть з нею розібратися.

Однак, як показує практика, найімовірніше жінці за такий вчинок нічого не буде, і її знову відпустять. Все це через проломі з чинним законодавством.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Нагадаємо про випадок, який стався у Львові. Нахабна злодійка обібрала іноземку зі зламаною рукою.

Так, стало відомо, що у Львові, в п'ятницю 21 серпня, близько 12: 00., 36-річна іноземка повідомила патрульним, що група осіб викрала у неї гаманець з документами та банківськими картками.

Правоохоронцям вдалося оперативно розшукати групу з 5 жінок, які відповідали опису. Патрульні знайшли відео моменту крадіжки, на якому видно як одна зі згаданих жінок незаконно заволоділа гаманцем. Зловмисниця зізналася у скоєному та повідомила, що на вулиці банківській викинула гаманець з картками та документами потерпілої.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.иа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.иа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.