У київському метрополітені запланували великі оновлення: найближчим часом комунальне підприємство збирається оновити рухомий склад і закупити близько 50 сучасних вагонів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Щоб оновити рухоме майно, влада Києва візьме кредит в Європейському банку реконструкції розвитку (ЄБРР). На сьогоднішній день на балансі столичного метрополітену знаходиться 821 вагон.

У прес-службі зазначили, що за минулий рік в метро проїхали майже 500 мільйонів пасажирів.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Нещодавно жителі Києва і сотні приїжджих не могли нормально покинути Привокзальну площу через метро, оскільки одна з найбільш завантажених і затребуваних станцій столиці була закрита на вхід і вихід. Про це написали очевидці в телеграм-спільноті "Київ зараз", публікуючи відповідні фото.

Нагадаємо, що у Харкові пасажиропотік в метро впав на 47%. У січні-липні на Харківщині всіма видами транспорту скористалися 190 мільйонів пасажирів.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Києві маршрутка буквально застрягла на проїжджій частині посеред суцільної величезної калюжі.

Також "Знай.ua" писав, що у Дніпрі водій маршрутки відзначився винятковим хамством на адресу пасажирів.

Крім того, "Знай.ua" писав, що карантин знову перемалював карту України: жовтий Київ, помаранчевий Львів та червоні Чернівці.