На київському Центральному залізничному вокзалі провідниця виштовхнула з вагона пасажира, який запізнився до відправлення. Чоловік не втримався і полетів головою під потяг. Відповідне відео було оприлюднено у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

"Обережно, нецензурна лайка! Прикрий випадок стався на столичному вокзалі, який ледь не коштував життя чоловікові», - пишуть автори опублікованого відео. На кадрах-пасажир, який намагається потрапити в поїзд, що відходить, і чіпляється руками за поручні вагона.

Зверху над ним стоїть провідниця, яка з силою відштовхує чоловіка. Той втрачає рівновагу, падає, і його голова ледь не потрапляє під колеса поїзда. На допомогу чоловікові кинулися небайдужі громадяни.

"Який жах!!! Судити за таке треба!",- обурюються українці.

"Ми так дружаню на ходу запихали, покидали сумки, а потім виявилося «що поїзд переплутали", "Якщо був нетверезий і ліз", "Мені одному здається, що провідниця його вже знає? Знову хропітиме на весь вагон...", висловлюють свою думку інші коментатори.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпрі двоє чоловіків перебігали дорогу в недозволеному місці, в слідстві чого один з них потрапив під колеса легковика.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі маршрутник відмовляється брати в салон пільговиків.

Також Знай.uа писав, що у місті Нікополь небайдужий маршрутник допоміг дітям, які переплутали автобус, дістатися до вокзалу.