У четвер вранці, 10 вересня, на вокзалі в Києві побилися двоє чоловіків. Один спробував вкрасти документи у другого, зав'язалася бійка.

Відео на своїй сторінці в Facebook опублікував користувач Ivan Akimov.

Краси цій історії додає правоохоронець, який мовчки спостерігав за бійкою замість того, щоб виконати свою роботу - простежити за правопорядком.

"Звичайний день на залізничному вокзалі Києва... Один чоловік вкрав документи у другого... Почалася бійка, а поліцейський вирішив просто постояти, подивитися", - пише автор публікації.

Нещодавно у вагоні харківського метро побилися пасажири. Про це повідомили очевидці в соціальних мережах. За словами очевидців, конфлікт виник з-за того, що один з пасажирів був без маски, і двоє працівників одного з КП міста зробили йому зауваження, що той їде без захисної маски, незважаючи на карантин. У відповідь на зауваження чоловік повів себе агресивно. Зав'язалася бійка. Оточуючим вдалося розняти конфліктуючих.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі на пляжній дискотеці п'яна компанія влаштувала дикий махач - жіночі виски, розбиті носи і лікарня

Як повідомляє портал «Знай.ua» Три закоханих киянина поділили "прекрасну даму" палицями - кадри курйозного махача

Також «Знай.ua» писав, що Не поділили лампадки? В Одесі два попа влаштували жорсткий махач посеред церкви, безбожне відео