Ці заправки приносять Кличку та “смотрящему” Денису Комарницькому мільйон гривен відкату щодня, заявив експерт з містобудування Віктор Глеба.

“Звертаюсь до Володимира Зеленського та до Міністерства екології та природних ресурсів разом з Іриною Верещук, Миколою Тищенко, Андрієм Пальчевським розібратись з тим, як виконуються доручення про контроль за обігом паливно-мастильних матеріалів в Україні”, - написав Глеба на своїй сторінці у Facebook.

Він нагадав, що ще декілька років тому Кличко та КМДА звітували про демонтаж 350 незаконних газових заправок в місті Києві.

“А насправді мер Кличко просто демонтував конкурентів та розмістив АЗС своїх політичних друзів. Він кришує незаконні заправки разом з новим "смотрящим" по місту Києву Денисом Комарницьким. На проспекті Корольова, 8 торгує дизпаливом та бензином невідома фірма з немаркованим кіоском, наражаючи на небезпеку і автомобілістів і перехожих”, - зазначивексперт.

Також він закликав чиновників КМДА звернути увагу на благоустрій території на місцях незаконних заправок.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

“Департамент містобудування та архітектури, Департамент міського благоустрою не бачать порушень благоустрою? Може Департамент земельних ресурсів чи КМДА надавали документи землекористування для розміщення АЗС? Чи в Києві можна з бочки на вулиці торгувати чим завгодно? Об'єкт підвищеної небезпеки класу наслідків СС-2 стоїть без документів, але продавець чорним налом бере плату за необліковані ПММ на окрузі Колі-котлети (прізвисько нардепа Миколи Тищенка. - Ред.) та стверджує, що з усіма "домовлено"”, - здивувався архітектор.

Також він закликав звернути увагу на цю ситуацію ЗМІ, зокрема - телеканал "Kyiv.Live".

“Цей ролик спеціально для вас, розслідувачі! Таких заправок по Києву десятки і вони щодня приносять банді "смотрящих" мільйон гривень "відкату". Шукаєте проблеми? Не бачите звідки поповнити бюджет столиці?” - заключив Віктор Глеба.