Під Києвом сьогодні, 11 вересня, сталася масштабна аварія, внаслідок якої загинули люди. Про це повідомили у поліції регіону.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі «Київ – Харків – Довжанський», близько 4:00 ночі на 47 кілометрі автодороги М–03, - там зіткнулися одразу чотири автомобіля. В результаті зіткнення загинули п’ятеро осіб, ще два десятки постраждалих отримали травми різного ступеню тяжкості.

Учасниками автопригоди стали дві вантажівки, мікроавтобус та легковик. За інформацією правоохоронців, водій автомобіля марки DAF FT95 рухався в напрямку Києва, коли допустив зіткнення з авто Mercedec-Benz 1320. Після удару він виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся із двома автомобілями - мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter та легковиком ВАЗ.

Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП

На місце події одразу було викликано медиків, рятувальників та поліцію. Однак четверо осіб, що потрапили в аварію, загинули на місці. Водія маршрутки встигли госпіталізувати, однак він помер у лікарні.

За інформацією свідків, навіть після 8:00 автомобільний рух вказаним напрямком ускладнено.

Нагадавши, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них. На місце викликали поліцію. За викликом оперативно прибув екіпаж патрульної поліції, які попередньо з'ясували, що 34-річний ужгородець, перебуваючи на вулиці Заньковецькій почав безпідставно стрибати на автомобілі, які рухалися по дорозі.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом просто в залі суду. Він спробував розпороти собі живіт в присутності людей. 52-річний чоловік наклав на себе руки в залі суду. Він ножем розрізав собі живіт.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи. Машина застрягла на купі цегли, а водія евакуювали з машини.