Після жахливої аварії, що трапилася на трасі під Києвом вранці 11 вересня, госпіталізовано 12 осіб у стані різного ступеня тяжкості. Водій авто після зіткнення з фурою загинув.

Лікарі оцінюють як вкрай важкий стан трьох пацієнтів, у семи - важкий. У постраждалих серйозні черепно-мозкові травми, переломи, травмована черевна порожнина.

У страшній аварії постраждала ціла сім'я - батьки з трирічною дитиною, дівчинку почали оперувати.

Особу ще однієї постраждалої досі не можуть встановити, оскільки при ній не було жодних документів.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, під Києвом сьогодні, 11 вересня, сталася масштабна аварія, внаслідок якої загинули люди. Про це повідомили у поліції регіону. Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі «Київ – Харків – Довжанський», близько 4:00 ночі на 47 кілометрі автодороги М–03, - там зіткнулися одразу чотири автомобіля. В результаті зіткнення загинули п’ятеро осіб, ще два десятки постраждалих отримали травми різного ступеню тяжкості.

Тим часом рідні молодого львів'янина, який потрапив у тяжку ДТП благають про допомогу, аби врятувати найдорожчу людину. Так, львів'янка розповіла, що 1 вересня її брат потрапив у аварію. 23-річний львів'янин був пасажирів у автомобілі Нива, який у результаті ДТП повністю розтрощило.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що озвіріла викладачка розстріляла чоловіка і дочку, а собі пустила кулю в скроню - кривава трагедія приголомшила Україну

Також портал "Знай.ua" писав, що 9-річний хлопчик з інвалідністю, який жив у парку, втратив маму - батько не знаходить слів

Також портал "Знай.ua" писав, що У Мінсоцполітики вирішили долю "пакету малюка": Купити щасливе дитинство?