У Києві неадекватний чоловік влаштував справжнє побоїще своїм рідним і сусідам. Прибулі на виклик поліцейські буквально втратили дар мови від того, що їм довелося побачити і почути. Про це повідомляють у поліції Києва.

Так, правоохоронців близько 2 години ночі викликав батько порушника, якому син у припадку люті відкусив частину пальця. Коли на крики чоловіка прибіг сусід, неадекват побив того лопаткою для взуття. Після цього нападник втік, а постраждалим знадобилася медична допомога.

Як з'ясувалося пізніше, порушник втік недалеко - в приватний сектор по тій же вулиці. Там він схопив собаку і розбив нею вікно в одному з будинків. Забравшись всередину будинку, він напав на сплячу 66-річну господиню. Від криків дружини прокинувся чоловік, який кинувся їй на виручку. Однак неадекват схопив ніж, що лежав на столі, і завдав чоловікові близько десятка ножових поранень. Після цього нападник знову кинувся в перегони.

Знайти його поліцейським вдалося через приблизно 20 хвилин після другого нападу – він сидів на підвіконні четвертого поверху покинутої будівлі.

"Побити лопаткою для взуття і розбити собакою вікно - це сильно», «Не пригадаю, щоб законом заборонено собакою вікно розбити. Так що все путьом", "Скиньте Тарантіно посилання на цю новину», «Осіннє загострення, пішла хвиля», - пишуть кияни.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Якби 2020 був людиною, він був би цим мужиком", - зазначають у телеграм-каналі "Харків 1654".

Нагадаємо, що самотній дідусь викликав копів заради їжі: "грошей немає, я голодний"

Як повідомляв портал Знай.ua, дніпрян заколювали наркотиками до смерті в психлікарні за "бунт" проти Сталіна: "Центр каральної медицини"

Також портал Знай.ua писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"