Популярну у Києві станцію метро "Вокзальна" вчергове паралізували дикі черги на вході до підземки. Здебільшого це стається навіть не через наплив людей, а через їхню необізнаність.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише киянин Олександр Рудоманов і підкріплює пост фотографією, на якій видно: натовп людей стоїть на вулиці у черзі на купівлю квитка готівкою. Проте всередині людей майже немає, як і черг до автоматів.

Схоже, не всі люди в курсі, що проїзд можна оплатити карткою або з телефона. В той же час у коментарях активізувалися противники "новітніх технологій", які стверджують, що їм не подобається користуватися "новинками".

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України". Так, будівельна галузь в Києві корумпована на 86,7% (у 2019 році цей показник дорівнював 58%).

Відзначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.