У Київському національному економічному університеті не здатні створити гідні умови проживання в гуртожитку для студентів. Діти змушені жити із тарганами, у кімнатах з пліснявою та жахливим смородом, зазначають у сюжеті «Вікна-новини».

За словами журналістів, у гуртожитку, що належить навчальному закладу, відсутні навіть унітази в туалетах, а потріскані труби весь час протікають.

У керівництві вишу погоджуються із тим, що будівля гуртожитку потребує негайного ремонту. Тієї ж думки й студенти, які платять за проживання в таких умовах чималі гроші.

Однак у керівництві гуртожитку стверджують, що коштів, які сплачують студенти, на ремонт не вистачить.

«В очі усіх дурними роблять. Можна було по одному року і по одному поверху, чи по секціях. Починайте з даху і працюйте, але ж потім списувати не буде куди стільки багато грошей. Які грошиськи платять за навчання», «Брехуни, ніяк не можуть наїстись. Діти платять не хватає коштів, мені цікаво, як в них вдома, чи їхні діти теж живуть з тарганами і нюхають цей сморід», - обурюються кияни.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

«Тут хоч в такі поселили гуртожитки, а в КНУ першокурсники і досі чекають... І навряд чи щось вирішиться, кажуть, ми зразу казали, що не всім вистачить місць... Списків загальних немає, кожний себе шукає в пошуку... Навіть не знають діти, скільки місць виділили на факультет...», - додають українці.

Нагадавши, Знай писав, що у Дніпрі студентів розселяють у гуртожитки за особливим графіком.

Також Знай повідомляв, що у Полтаві студентів змусили бути гарматним м'ясом для поліції.

Нещодавно Знай передавав, що 7 областей стануть червоної зони з 7 вересня.