У Києві за допомогою камер відеоспостереження засікли жінку, яка вкрала дитячий самокат. Вона прийшла з покривалом в один з дворів столиці і вкрала триколісний самокат. На камерах видно, як жінка прийшла з покривалом і пішла вже з самокатом під ним, пише Київ Оперативний.

На одній з камер вона засвітилася з двома своїми дітьми під час прогулянки. Інцидент стався в Новобіличах. На камери відеоспостереження у дворах столиці потрапила жінка з двома дітьми. Вони пройшли по двору, а потім їх мама повернулася. В руках у неї було покривало, яким вона накрила дитячий самокат і забрала його.

У підписі до фото йдеться, що дана мама вирішила, що її дітям самокат потрібніше, ніж іншим малюкам. Однак в коментарях знайшлися і ті, хто заперечив на це. Люди написали, що тут не видно, що самокат жінка вкрала, а шматок тканини на самокаті не означає, що вона його вкрала.

Також з'явилися в коментарях і жартівники, які припустили, що ця жінка зовсім не мама, а тато. Така здогадка виникла через грубої зовнішності жінки і її повної фігури.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові п'яна жінка відвела дитину в садок і забула, дівчинку шукали всі поліцейські підрозділи міста. Поліцейські розшукали 4-річну дівчинку в дитячому садку. Про її зникнення повідомила мати, яка перекинула чергову пляшку горілки і згадала про дочку.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі чоловік на електросамокаті потрапив в аварію. Популярний засіб пересування став причиною травм молодої людини. Він врізався в мікроавтобус, який їхав по вулиці.

Нещодавно Знай передавав, що 4 вересня Верховна Рада України проголосувала в першому читанні законопроект № 3023 Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки окремих категорій учасників дорожнього руху (користувачів персонального легкого електротранспорту, велосипедистів і пішоходів).