Київ накрило другою хвилею епідемії коронавірусу. Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час свого візиту до Словаччини.

За словами Зеленського, про це свідчить кількість нових випадків захворювання, зафіксованих у столиці. Він нагадав, що ці цифри зростають щодня, і вже побили всі попередні рекорди. Це стосується не лише столиці, але й усієї країни в цілому, додав він.

Наразі Україна перебуває в стані загострення ситуації із захворюваністю на коронавірусну інфекцію. Через це до країни заборонили в’їжджати громадянам інших країн – такі ж заходи безпеки вживалися і під час першого етапу боротьби з епідемією, коли було введено жорстку форму карантину.

Якщо ситуація в країні зміниться на краще, іноземцям знову дозволять перетинати державний кордон України.

Президент також нагадав, що варто берегти себе та дотримуватися правил безпеки під час епідемій.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що 29 серпня в Тернопільському пологовому будинку померла студентка з Нігерії, яка народила дитину. У дівчини відмовили органи, тому медики виявилися безсилі.

Також Знай повідомляв, що в Кременецькому районі в пологовому будинку померла молода породілля. Без матері залишилася дитина.

Нещодавно Знай передавав, що після вбивства правоохоронцями в Міннеаполісі афроамериканця про расизм активно заговорили в усьому світі. Яка ситуація з расизмом в Україні і як тут живеться афроамериканцям - з перших вуст.