У Дарницькому районі Києва недалеко від вокзалу несподівано зацвіла візитка столиці - каштани. Мабуть, через часті погодні зміни в цьому році рослини самі не зрозуміли, коли червень, а коли - кінець вересня.

У "Дарницьких вістях" зазначається, що дерева не тільки зацвіли, а й пустили зелене листя. Несподівано теплий вересень робить свою справу.

Експерти відзначають, що рослинам шкідливо цвісти повторно. Навесні на них буде набагато менше нових паростків.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, у Карпатах зафіксували перший сніг. Про це повідомили у Чорногірському гірському пошуково-рятувальному посту. «Станом на 8:55 27 вересня 2020 на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить 0 градусів за Цельсієм, вітер південно-західний, 10-12 метрів на секунду, хмарно, дощ з мокрим снігом, обмежена видимість до 100 метрів», - повідомляють рятувальники.

Також нагадаємо, бабине літо в Україні, коли вдасться насолодитися теплом.

До речі, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай. ua, погода в Україні на 23 вересня побалує теплим сонечком.

Також Знай. ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла бід, машини в друзки, дахи на асфальті. На одній з багатоповерхівок ураган ледь не зніс половину покрівлі з балконів на верхньому поверсі.