Матір учня третього класу однієї з київських шкіл скаржиться на дії вчительки, яка нібито побила її дитину. Про це жінка написала на сторінці "Батьки SOS".

Зазначається, що все трапилося у столичній гімназії. За словами матері, класний керівник підняла руку на дитину через незадовільну поведінку.

Педагог 22 вересня схопила хлопчика за вухо, витягла з-за парти і примусила стояти під стіною.

"Класний керівник третього класу, Тетяна Н., застосувала щодо нього фізичну силу, а саме схопила його за вухо, потягла до дверей і поставила до стіни. Син плакав і сказав, що йому було дуже боляче. На моє запитання вчителю, яке вона мала право так вчинити, я почула наступне: "А яке право він має знущатися з мене?"» - обурюється жінка.

При цьому матір не уточнила, що саме коїв її син та чим образив учительку. Сам третьокласник теж не розповідає подробиць інциденту.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Наразі про інцидент мама хлопчика повідомила директору школи, а також подала заяву до поліції. Жінка стверджує, що жодної реакції на ситуацію досі немає, і вона не може ходити на роботу – оскільки виховує сина сама і змушена займатися із ним в домашніх умовах.

«Ви все правильно зробили, що написали заяву на вчительку і звернулися в поліцію. Ще напишіть заяву в міністерство освіти. І поговоріть з батьками класу, може вона ще кого-небудь з класу фізично карала. Якщо так, то напишіть колективну скаргу в міністерство освіти. На колективну скаргу краще відреагують», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, Знай писав, що у Хмельницькому вже 5 років судді не можуть оголосити вироку парочці сатаністів, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. Вбивцею виявився коханець загиблої, а його спільницею нова коханка. 5 років суд не може винести вирок, а обвинувачені відмовляються від своїх свідчень.

Також Знай повідомляв, що у столичній лікарні за дві доби двоє людей покінчили життя самогубством. Відомо, що пацієнти вистрибнули з одного і того ж вікна другого поверху.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській лікарні помер другий безхатько, покалічений двома підлітками.