Після того, як 45-річний фітнес-тренер Олексій Волков жорстоко побив 33-річну Ольгу на Київщині, історія набула розголосу і з`ясувалося, що рахунок його жертв іде на десятки, дві з яких загинули за дивних обставин.

Про страшне, що довелося пережити, розповіли ї інші жінки, постраждалі від рук Волкова, пише "Обозреватель". Так, киянка Ася Забродська розповіла, що психопат жорстоко її побив, підпалив її автівку і погрожував вбити. У правовому полі дівчина намагається вирішити питання з 2014 року (!), вле все досі стоїть на місці. Ася вважає, що дві жінки, які зустрічалися з Волковим, не скоювали самогубства, а були вбиті.

Своїх жертв Олексій Волков знаходив у соцмережах, писав купу компліментів і пропонував зустрітися. Умів знайти підхід до кожної: говорив саме те, що хотіла почути співрозмовниця, проявляв ніжність і турботу. Та згодом, як розповідають постраждалі, “натура брала своє і він починав карати”. Якщо ж дівчина хотіла розірвати стосунки, то просто звірів.

Троє дівчат, що зустрічалися з Волковим, розповіли, як чоловік підмішував наркотики у шампанське: дивом їм вдавалося вирватися з його рук.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

“Мені говорив, що це просто природна добавка – для настрою, класного сексу. Вже потім виявилося, що це були амфетаміни”, – згадує одна з жертв Волкова. За її словами, секс дійсно був “незабутнім”. Можливо, саме через це дівчата не зважувалися відразу закінчити стосунки, навіть коли почали проявлятися перші пориви жорстоковсті.

Жертви розповіли, що стали жертвами шантажу і відкупилися від Волкова. “Він погрожував викласти дуже відверті фото, зганьбити і так далі. Переслідував, погрожував, нападав… Було дуже страшно! Розумієте, він перетворив моє життя на пекло! Я відкупилася від Волкова, тому що не витримала цього божевілля”, – зазначила журналістам Євгенія.

За словами жертв, вони заплатили від 5 до 15 тисяч доларів за те, щоб Олексій залишив їх у спокої. Зараз дівчата згадують цю історію, як жахливий сон. Дві з постраждалих зізналися, що дотепер відвідують психолога – інакше би не впоралися.

Одразу після побиття Ольги Войтенко правоохоронці затримали Волкова, він перебуває під вартою. У поліції перевіряють причетність чоловіка до інших подібних злочинів, а також обставини загибелі двох його колишніх дівчат.

Нагадаємо, Знай писав, що у Хмельницькому вже 5 років судді не можуть оголосити вироку парочці сатаністів, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. Вбивцею виявився коханець загиблої, а його спільницею нова коханка. 5 років суд не може винести вирок, а обвинувачені відмовляються від своїх свідчень.

Також Знай повідомляв, що у столичній лікарні за дві доби двоє людей покінчили життя самогубством. Відомо, що пацієнти вистрибнули з одного і того ж вікна другого поверху.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській лікарні помер другий безхатько, покалічений двома підлітками.