Екс-президент України Петро Порошенко, який нещодавно перебував у лікарні із діагнозом «коронавірусна хвороба» заявив, що отримав негативний тест і вже сьогодні, 14 жовтня, планує повернутися до роботи. Про це він написав на власній сторінці у соцмережі Facebook.

«Нікому не бажаю того, що сам у ці дні переживаю. Вдягайте маски, і не на кадик, а на обличчя. Мийте руки. З милом і ретельно» — написав він.

«Переможемо і ковід-19, і зе-19. І коронавірус, і вірус дилетантства та непрофесійності», - додав колишній президент.

«Як же приємно бачити вас здоровим, пане Президенте, і слухати слова справжнього лідера нації! Переможемо неодмінно, тільки бережіть своє здоров'я, сил вам!», - пишуть українці.

«Нічого собі, ото швидко одужав! Ще тільки Марина плакала, що такий важкий, що кров густа, що ще щось. А тут негативний результат, ото працюють…», «Недавно Вона уже лежала в реанімації і через пару днів воскресла, тепер ще один воскрес. Розумію піар, навіть чорний, він дієвий перед виборами», - не вірять інші.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

«Порох - красавчик, він зробив для країни більше за всіх разом взятих попередників, його і поважають в усіх демократичних країнах, а це не купиш», - вважає дехто.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що буде, якщо Україна не поверне Донбас.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський просить українців під час спалаху коронавірусу йти на вибори, поки школи закривають, а вузи на дистанційне навчання.

Також Знай. ua писав, що Зеленський підняв найболючіше питання.