Київська блогерка Анастасія Покрищук, відома завдяки своїй участі в шоу «Від пацанки до панянки» і нестандартної зовнішності, розповіла, що не має наміру зав'язувати з пластичною хірургією, і мріє стати ще «красивіше». Про це написали у спільноті «Харків 1654» у соцмережі Facebook.

"Ми знаємо, ви вже хочете спати, але... киянка Анастасія Покрищук витратила на пластику більше 2000 доларів. На всі перевтілення пішло чотири роки. За цей час вона прокачала на максималку вилиці і губи. Здавалося б, результат перевершив всі найсміливіші очікування, але дівчина не збирається зупинятися на досягнутому», - розповіли в співтоваристві.

"Вам може здатися, що мої вилиці занадто великі, але, по-моєму, вони замалі, і мені потрібно знову підколоти їх найближчим часом», - вважає сама блогерка.

Фото: сторінка Покрищук

Фото: сторінка Покрищук

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Фото: сторінка Покрищук

Фото: сторінка Покрищук

"Після такої безмозкої пики навряд чи заснеш!", "Природа нагородила, а вона взяла і ще собі додала! Нікуди ж грошей дівати", "2000 доларів - а чого так мало?", "Чому не писати про гідних і цікавих? Навіщо множити фото хворої людини? Кому потрібна така "новина"?", "Бідна, нещасна жінка. Що ж у неї в голові твориться?",- дивуються українці.

"Яка вам справа? Це її життя і її тіло! І до речі, ті, хто зустрічав її особисто, кажуть, що вона прекрасна людина! Всередині!", "Це її життя і тіло, і не вам вирішувати, що їй робити. Нехай робить,що хоче", - захищають епатажну даму інші.

"Мабуть, те, що вона в вилиці закачує, на мозок сильно тисне», - впевнені треті.

Нагадаємо, раніше сама перероблена з "Від пацанки до панянки" назвала сильних жінок дурепами: "напружує".

Також портал Знай.ua писав, як Українська Кардашьян Олена Омович почала роздягатися просто посеред вулиці.