Після сутичок під Шевченківським райсудом, де фігуранту справи Шеремета Андрію Антоненку продовжили термін арешту, Нацкорпус та представники інших патріотичних організацій приїхали на держдачу генпрокурорки Венедіктової в Конча-Заспі.

Біля резиденції, оточеної представниками Нацгвардії, розпочався мітинг.

Нацкорпус пікетував маєток генпрокурорки в Конча-Заспі

У Нацкорпусі переконані, що замість встановлення справедливості «у сфабрикованих проти патріотів справах, прокуратура без жодних підстав продовжує їм терміни тримання під вартою», натомість, реальні злочинці й колаборанти уникають відповідальності.

«Сьогодні чотирьом з 15-ти «харківських робінгудів» продовжили терміни перебування в СІЗО. По всій країні людей затримують за боротьбу з ватною агітацією. І водночас ми бачимо зовсім іншу сторону медалі, де представник ОПЗЖ стріляє в людину, і це трактується як легкі тілесні ушкодження, де вбивці добровольця «Сармата», вина яких доведена, випускаються Бердянським судом на свободу», – сказав під час мітингу керівник Київського осередку Нацкорпусу Сергій Тамарін.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Нацкорпус пікетував маєток генпрокурорки в Конча-Заспі

Він додав, що Венедіктова є «ставленицею Андрія Портнова, яка, «замість боротьби з корупцією обрала шлях боротьби з патріотами й добровольцями, тими, хто цю країну врятував і продовжує боронити».

Учасники акції протесту біля державної резиденції заявили про те, що генпрокурорка Венедіктова повинна піти у відставку.