У мережі розповіли історію про хлопця, який осквернив Героїв України. Співробітникам поліції вдалося його затримати.

Повідомляється, що Борисенко Іларіон Олегович народився в місті Донецьк в 1998 році. На даний момент він навчається в Державному університеті телекомунікацій.

Не так давно про прославився тим, що сходив в туалет по-маленькому на портрети Героїв Небесної Сотні. Свої протиправні дії він пояснив тим, що перебував у стані алкогольного сп'яніння.

На основі поданої заяви проти нього відкрили кримінальну справу. Адміністративкою він точно не відбудеться.

На даний момент з ним проводять слідчі дії.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Варто відзначити, що це далеко не єдиний випадок такого. Оскверняють пам'ять Героїв Небесної Сотні всі сім років, і колись що потрібно зупинити.

Тим часом у Запоріжжі двоє дівчаток-підлітків використали міський фонтан для вживання наркотиків. Інцидент стався в центрі Запоріжжя на людному бульварі Шевченка. Дві дівчинки підліткового віку озброїлися пластиковими пляшками і використовували воду у фонтані в якості "бульбулятора", через який зазвичай курять марихуану.

Нагадаємо, що Слуги народу дійсно економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від" Слуги народу " номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня.

Як повідомляв портал Знай.иа, правоохоронці в Херсонській області вилучили при обшуку близько шести кг сушеної і більше одного кг подрібненої і готової до вживання конопель.