Стало відомо про те, що в Києві з моста Патона зістрибнув молодий житель столиці.

Таким чином, повідомляється, що в Києві молодий чоловік зістрибнув з моста Патона в річку Дніпро. Про це передавати у Центрі екстреної медичної допомоги Києва.

НП сталася в понеділок, 26 жовтня, підлітку було 18 років.

Міст Патона в Києві

Серйозних травм він не отримав, а від самої госпіталізації відмовився. Медики думають, що найімовірніше, він намагався накласти на себе руки.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Поліції і медикам він заявив, що ніяких поганих думок не було, а зробив все це після суперечки з друзями.

Нагадаємо, раніше в Києві дівчина вирішила провести експеримент. За статистикою, в листопаді люди найчастіше здійснюють самогубства через загострення різних психічних відхилень і депресій.

Журналістка проекту зробила вигляд, що збирається вчинити самогубство, і перевірила, як на це будуть реагувати перехожі. Вона під керівництвом досвідчених альпіністів і зі страховкою стала на перила Мосту закоханих у Києві.

Вже через кілька хвилин навколо дівчини зібрався натовп-перехожі трималися на відстані, але намагалися говорити з дівчиною і вмовляли не робити найстрашнішого.

Нагадавши, Знай писав, що у Хмельницькому вже 5 років судді не можуть оголосити вироку парочці сатаністів, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. Вбивцею виявився коханець загиблої, а його спільницею нова коханка. 5 років суд не може винести вирок, а обвинувачені відмовляються від своїх свідчень.

Також Знай повідомляв, що у столичній лікарні за дві доби двоє людей покінчили життя самогубством. Відомо, що пацієнти вистрибнули з одного і того ж вікна другого поверху.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській лікарні помер другий безхатько, покалічений двома підлітками.