Киянка спробувала накласти на себе руки, однак її врятували патрульні поліцейські. Про це повідомили в поліції столиці.

Як повідомляється, патрульним надійшло повідомлення про те, що у висотці на вулиці Вишняківській жінка планує зістрибнути з балкона 12 поверху. Через кілька хвилин поліцейські були на місці події. Там вони виявили потенційну суїцидницю на загальному балконі під'їзду – вона вже встигла перелізти через огорожу і готувалася до стрибка.

"Через кілька хвилин на місці був екіпаж патрульних - Роман Широкань і Юрій Осіік. Щоб уникнути ризику, інспектори намагалися вмовити жінку, але слова не допомогли – вона була налаштована рішуче, погрожувала відразу стрибнути при наближенні сторонніх», – сказано в повідомленні.

Щоб не злякати жінку, патрульні акуратно підкралися до балкону. Визирнувши з-за дверей, вони упевнилися, що вона їх не помічає. У цей момент вони кинулися до жінки, схопили її і затягли назад на балкон.

Неосудну жінку передали лікарям швидкої допомоги, яким вона твердила, що намагалася зістрибнути, тому що «у мене син в пеклі, мені потрібно в пекло».

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

"Останнім часом якось почастішали спроби суїциду", "Бідна жінка...", - жаліють її кияни.

Нагадаємо, що на Львівщині маленька принцеса проковтнула шматок дроту разом з тортом: дитину рятували 6 хірургів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.ua писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті-крок: "дуже небезпечний токсин"