У мережі розповіли про те, як приготувати справжню котлету по-київськи. Результат ВАС приємно здивує.

Таким чином, повідомляється, що італійці називають цю страву «граціозним м'ясом», а французи «повітряної курочкою».

Котлета по-київськи, скріншот: YouTube

Подають її на маленькій великій кісточці, щоб не обпекти кола. З інгредієнтів вам знадобиться:

Куряча грудка-2 шт;

Популярні новини зараз

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

Вершкове масло-150 грамів;

Борошно-60 грамів;

Панірувальні сухарі - 150 грамів;

Яйця-2 штуки;

Молоко - 100 мілілітрів;

Свіжа петрушка-20 грамів;

Рослинна олія-300 мілілітрів;

Сіль і перець - за смаком.

Спочатку з курячих грудок потрібно зняти шкірку. Кожен шматок розрізаємо уздовж на три частини. Все це варто накрити харчовою плівкою, а також відбити до товщини приблизно 0,5 сантиметрів. Додаємо сіль.

Після цього потрібно нарізати зелень петрушки, і разом з вершковим маслом кімнатної температури розмістити в глибоку тарілку. Заважаємо до однорідної маси.

За допомогою двох столових ложок потрібно сформувати начинку з масла і зелені. Це кладемо в морозилку на п'ять хвилин, щоб начинка не розвалилася.

Після цього загортаємо начинку в філе, і загортаємо в котлети. Все це ставимо в морозильник ще НЕ кілька хвилин.

В цей час потрібно в мисці змішати яйця і молоко, як для омлету.

Котлетки варто поперчити і обваляти в борошні. Це мочимо в яйцях і молоці, і обвалюють в панірувальних сухарях.

Все це обсмажуємо на сковороді з маслом хвилин п'ять. В кінці кладемо блюдо в розігріту духовку ще на 10 хвилин, і можна приступати до трапези.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.

Як повідомляв портал Знай.ІА, заготовки помідорів на зиму без консервації, для борщу, салатів і соусів.

Також Знай.ІА писав про рецепт золотистої перловки з овочами