У центрі Києва сталася масштабна ДТП, в якій загинуло двоє людей. Про подробиці події повідомляє Патрульна поліція Києва, поліція Києва, Київська міська прокуратура, а також заступник міністра МВС Антон Геращенко.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в п'ятницю, 30 жовтня, близько 16 години на Майдані Незалежності в Києві сталася смертельна ДТП – водій позашляховика Land Rover не впорався з керуванням, з'їхавши з проїжджої частини і протаранивши одну з припаркованих машин. Далі автомобіль покотився через площу і врізався в інші машини, зачепивши при цьому перехожих.

В результаті події загинуло двоє жінок 1941 і 1990 року народження. Ще троє людей (пасажири одного з автомобілів, в тому числі і 5-місячна дитина) постраждали і були госпіталізовані.

Відео події можна подивитися по посилання.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

ДТП на Майдані / фото: Поліція Києва

Винуватцем ДТП став 66-річний водій. З особистих джерел "Української правди" стало відомо, що за кермом позашляховика був Юрій Назаренко, який раніше працював у Нацкомісії з цінних паперів.

Майже п'ять років він працював у комісії з цінних паперів та фондового ринку, займався створенням IT-інфраструктури у відомстві. Був головою колегії Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ). Крім того, координував роботу підприємств у структурі комісії та питання їх бюджету. З відкритих даних випливає, що в 2014 році він потрапив під люстрацію і покинув комісію.

В першу чергу водій був перевірений співробітниками поліція на наявність алкоголю в крові - "драгер" показав негативний результат. Сам же винуватець заявив, що йому стало погано за кермом, оскільки він після операції.

Заступник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що водій був затриманий і йому вже оголошено про підозру згідно частини 3 статті 286 КК України. У нього додатково взяли проби крові і сечі, щоб перевірити на наявність в організмі наркотичних або лікарських препаратів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Оболонському районі Києва водій Porsche, не впоравшись з керуванням, виїхав на тротуар, де врізався в електроопору.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві невідомі крадуть колеса з автомобілів.

Також Знай.иа писав, що у Києві ледь не повторилася трагедія Одеського "Токіо-готелю".