Наталія Мосейчук прокоментувала стан лікарні Охматдит, розташованої в центрі Києва.

Читайте Знай в Google News!

Про це написав Володимир Добродій на своїй сторінці в Facebook, цитую Наталію Мосейчук.

Телеведуча розповіла, що неодноразово приїжджала з дітьми в київську лікарню Охматдит, однак після одного разу, її погляд на цю лікарню змінився остаточно. Мосейчук стала свідком картини, як мама і 8-річний син на милицях намагалися піднятися наверх в хірургічне відділення. Жінка постійно говорила, що вони спізнюються, але хлопчик пересувався з останніх сил і не міг йти швидше.

Телеведуча зазначила, що територія лікарні величезна і таких історій там щодня відбувається сотні – мами несуть на собі дітей і на додачу сумки з одягом, іграшками, сумішами, подушками і так далі.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Охматдит / скріншот з відео

"Питання: невже не можна придбати для найбільшої лікарні країни коляски? Вставити в них GPS навігатори (від крадіжок), поставити їх у КПП у великій кількості і нехай батьки користуються??!! Невже не можна придбати десяток електрокарів і підвозити змучених батьків до корпусів від входів на територію??!! Милосердя, Віталій Кличко, проявіть його. Ну його, цей міст на триста мільйонів для прогулянок! Прогуляйтеся Охматдитом. Територія болю. Територія дитячих сліз і смертей. Територія нашої з вами ганьби ... В центрі міста. За жовтими стінами. "- пише Мосейчук.

На закінчення телеведуча зазначила, що справа тут не в тому, хто стоїть на чолі, а в людських цінностях. Наталія заявила, що якщо уряд дозволяє собі ставитися до людей як до бруду, якщо немає цінностей і духовності, а робиться лише заради перерізаних стрічок перед виборами, то ніякі реформатори не допоможуть Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Краса рятує: як учасниці ВТМПУ допомагають хворим дітям і тваринам.

Як повідомляв портал Знай.иа, Мосейчук і Мазур - одні з найвпливовіших жінок в Україні.

Також Знай.иа писав, що телеведуча Наталія Мосейчук повідала про шалену радість завдяки карантину.