На фабрику ялинкових іграшок під Києвом, яка зганьбилася виготовленням новорічних кульок з логотипом армії країни-агресора, завітали ветерани антитерористичної операції на Сході України. Про це повідомляє УНІАН.

До директора скандальної Клавдіївської фабрики завітали колишні військовослужбовці, яких обурили виробництво ялинкових прикрас із логотипом армії Росії. Вони вимагали від директора показати рештки іграшок, які, за його ж словами, було утилізовано. Однак керівник підприємства відмовився це зробити.

Ветерани припустили, що їх просто сховали.

“Я розумію ваше роздратування і я його так само розділяю. У нас є контракт з Росією. Ми вантажимо туди ці кульки. Ну є таке, ну що я можу зробити. По-перше, це не заборонено”, – заявив на свій захист очільник фабрики.

Він також додав, що «морально це не дуже красиво», і він «не отримує від цього задоволення». За словами директора, він забирає «звідти» гроші і тут сплачує податки.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

«Більше мільйона гривень у бюджет», – уточнив він.

Натомість ветерани порадили йому кидати насиджене місце і йти воювати, а також викликали на місце події поліцію.

Нагадаємо, що український репер Потап відповів усім, хто розкритикував його за спільну пісню з російською співачкою Ольгою Бузовою.

Як повідомляв портал Знай.uа, після скандалу навколо співу угорського гімну на Закарпатті голова села Сюрте Арпад Пушкар заявив, що не бачить проблеми.

Також Знай.uа писав, що на Київській фабриці виробляли ялинкові іграшки з символікою РФ.