Стало відомо про те, що в Києві підліток втік з інтернату. Поліція зараз займається його пошуками.

Таким чином, повідомляється, що Микола Радзевич народився в 2005 році, зараз йому 15 років. У неділю, 6 грудня він пішов з санаторної школи-інтернат №21.

Поки що невідомо нічого про його місцезнаходження, однак, співробітники правоохоронних органів роблять все можливе для того, щоб знайти хлопця.

У Києві зник молодий хлопець, фото: Facebook

На вигляд йому 14-15 років, зріст близько 170-175 сантиметрів. На лівій щоці у нього родима пляма.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Одягнений був хлопець у зелену курточку, сині штани, такого ж кольору кофту, а також червону кепку.

Всіх, у кого є яка-небудь інформація про можливе місцезнаходження підлітка, поліція просить повідомити за номером «102».

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області зникла дев'ятирічна дівчинка.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув.