Стало відомо про те, що жителі Позняків у Києві почали скаржитися на ігрові майданчики. Точніше, на їх "точне" розташування.

Таким чином, повідомляється, що місцева мешканка Леся Падалка на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пише про те, що на Позняках не змогли вибрати що важливіше - діти або ж дерева, дерева або ж діти. Тому, прийняли ось таке дивне рішення.

Ось саме тому, біля стін місцевої школи було реешно поставити дитячий майданчик. Більш того, ігрові спорядження стоять ще й біля дерев з гострими гілками, і в разі необережного руху, хтось може постраждати.

Інцидент в одній зі шкіл столиці, фото: скріншот публікації

До слова, за словами автора публікації, вона вже може відкрити ціле окреме інформаційне агенства, яке стосуватиметься саме цієї школи

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Також Знай повідомляв, що дорога в Запоріжжі знову потребує ремонту. Не минуло й місяця. "Велике будівництво" Зеленського було тільки в телевізорі, а на ділі виявилося великим відмиванням грошей. Місяць тому закінчився ремонт дороги під Запоріжжям, а вже сьогодні на ній утворилися тріщини, і асфальтові "хвилі".

Нагадавши, Знай писав, що в мережі показали, як люди живуть у високогірному селі на Прикарпатті. Без магазинів, шкіл та ФАПів живуть люди в селі Соколовиця Надвірнянського району, що на Прикарпатті. Це високогірне село зараз налічує приблизно 50 осіб. Соколовиця розташована за вісім кілометрів від сусіднього села Пасічна.

Нещодавно Знай.иа повідомляв, що у Києві одне з місцевих озер забруднене небезпечними речовинами.