На Київщині, у місті Бровари, розшукують неповнолітню дівчинку, яка зникла безвісти посеред ночі. Про це повідомили у столичній Службі розшуку дітей, передають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшуком неповнолітньої займаються співробітники Броварського відділу поліції.

За інформацією правоохоронців, неповнолітня Остапенко Юлія, 2006 року народження, приблизно о четвертій годині ночі сьогодні, 26 грудня, посварилася із матір’ю і втекла з помешкання, розташованого за адресою: місто Бровари, вулиця Івана Сірка. Наразі її місце перебування не відоме.

Зазначається, що дитина побігла у напрямку Києва.

За словами матері, дівчинка має поведінкові розлади.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 16 років, 160 сантиметрів зросту, повної статури. Має довге волосся рудого кольору, обличчя круглої форми, очі карі.

Фото: «Київ оперативний»

Була одягнена в футболку синьо-жовтого кольору, на спині напис у вигляді цифри «7», у чорні лосини та кімнатні капці рожевого кольору.

Усіх, хто має інформацію про можливе місце перебування дівчинки, просять повідомити на телефонні номери гарячої лінії поліції.

Раніше Знай.uа писав, що двоє хлопців каталися в таксі з мертвою дівчиною, поки водій не запідозрив недобре.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.