Стало відомо про те, що в Києві в одному з супермаркетів завелася Щур. Вона бігала під прилавками і лякала людей.

Таким чином, повідомляється, що ролик з твариною було опубліковано в Telegram-каналі «Ху%вий Київ». Під одним з прилавків покупець помітив щура, який просто розгулював по супермаркету.

Це сталося в магазині Велика Кишеня, який розташовується на вулиці Гната Юри, що на Борщагівці.

На ролику також чутно крик людей, коли вони побачили тварину, яка бігала посеред магазину, поруч з їжею, яку потім їстимуть інші.

"Пам'ятаєте ту веселу рекламу, де було:" а потім маленьке звірятко загортає шоколад у фольгу..."? Ну, ось же-все виявилося правдою. Магазин є," звірятко " теж є, х%лі скаржитися? Від подиву переплутав " квадрат "з" кишенею "на Гната Юри - "Mirrox", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що неприємний інцидент стався в кондитерському магазині міста Миколаєва. Там покупці побачили і навіть зняли на відео живого щура. На відеозаписі можна побачити, як в кутку приміщення, біля стійки самообслуговування причаївся значних розмірів гризун.

Також Знай писав, що в Дніпрі вдалося зняти на відео водяну землерийку. Сергій помітив у воді гризуна, який нагадав мишу на одній з прогулянок по воднолижному каналу біля Sentosa Cable Park, на ж/м Перемога-1.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на вулиці Михайла Донця (район Відрадного) зоорятувальники зловили щура, "яка намагалася пробратися в квартиру через сантехнічні комунікації".