У Києві на одній зі станцій метро утворилася серйозна товкучка: десятки людей стовпилися біля турнікетів і не могли потрапити на станцію.

Про подробиці події розповідає "Київ Оперативний" в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався на одній з центральних станцій столичного метрополітену. Ймовірно, через збій платіжних терміналів, пасажири не могли нормально пройти через турнікети, що спровокувало величезну товкучку.

Деякі пасажири перебували в натовпі без захисних масок, а про соціальну дистанцію там навіть не йшлося.

Десятки людей були на нервах через поломку метрополітену, а один з пасажирів настільки розлютився, що почав лаятися зі співробітником підземки і навіть зламав ногою турнікет. До слова, він також був без маски. Чоловік спробував пробратися через зламану конструкцію до станції, проте працівник метро перешкодив йому.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Нагадаємо, що у Києві проведуть капітальний ремонт Хрещатика. Головна вулиця отримає 1165 метрів оновленого дорожнього покриття та тротуару. Також буде облаштована локація для того, щоб люди з обмеженими можливостями могли пересуватися без перешкод.

Як повідомляв портал Знай.иа, стало відомо про те, як працюватиме Київський метрополітен у новорічну ніч. Чи всі встигнуть доїхати до потрібного місця.

Також Знай.иа писав, що у Києві хитрий водій спробував обдурити інспекторів, які забирають авто за неправильну парковку.