У Києві в новорічну ніч патрульні зупинили п'яного водія, який, замість проходження тесту на алкогольне сп'яніння, зіграв на баяні.

Детальніше про це розповідає прес-служба патрульної поліції Києва в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в ніч Нового року на вулиці Михайла Бойчука. Співробітники патрульної поліції помітили автомобіль ВАЗ, водій якого проігнорував червоний сигнал світлофора.

Правоохоронці зупинили автомобіль порушника і помітили, що водій вже встиг "відсвяткувати", адже у нього були присутні явні ознаки алкогольного сп'яніння. Проходити тест на наявність алкоголю в крові чоловік відмовився.

Після огляду транспортного засобу, патрульні помітили баян у нього в багажнику. Вони жартома запропонували зіграти на ньому, проте водій з радістю погодився, виконавши мелодію "Катюша". Правоохоронці поаплодували чоловікові за невеликий концерт, однак від штрафу його це не врятувало.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Поліцейські склали на водія матеріали згідно частини 1 статті 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за статтею 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Нагадаємо, що у Києві, на Андріївському узвозі, дорогий автомобіль виявився "верхи" на стовпчику, який перетворює вулицю на пішохідну зону.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві невідомі намалювали "привітання" на корпусі автомобіля.

Також Знай.иа писав, що у Києві сталася ДТП, в ході якої елітний автомобіль повис капотом на стовпі.