Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька продовжує відпочивати на канікулах. Тепер вона вирушила в Коста-Ріку, і подоїла там корову.

Таким чином, повідомляється, що Новий Рік телеведуча відзначила в Каліфорнії. Прилетіла вона туди приблизно за тиждень до свята.

Після невеликої Пригоди в Каліфорнії, Соломія Вітвіцька знову вирушила в дорогу, і новим місцем призначення стала Коста-Ріка.

Як зазначила ведуча на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, це був перший раз в її житті, коли для капучіно довелося добувати молоко самостійно, ще й з місцевої корови.

Дійсно вже, "ранок починається не з кави".

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Розповіла зіркова телеведуча про сім'ю друзів, які переїхали під кінець минулого року з Малайзії в Коста-Ріку. У своєму блозі вони розповідають про те, як українській родині жити в іншій країні.

Соломія задоволена тим, що відбувається. Каже, що все як у селі, але, в січні у нас похолодніше.

Також Знай повідомляв, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала шанувальникам новий образ. Вона сфотографувалася на тлі золотистого листя дерев в бардовому пальто і яскравому платті з квітковим принтом.

Нещодавно Знай передавав, що українська ведуча Соломія Вітвіцька назвала місце в Україні, яке вразило її найбільше під час подорожей у карантинний період.

Нагадавши, Знай писав, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька сфотографувалася у ванній кімнаті в махровому халаті. Вона розповіла, що готується до сну і збирається знімати макіяж. При цьому телеведуча не посоромилася викласти фото без ретуші і без прикрас.