У понеділок, 25 січня, Володимир Зеленський святкує День народження. Розлючені українці прийшли під офіс Президента "привітати" главу держави. Люди влаштували черговий мітинг, головна їхня вимога - знизити ціни на газ і світло.

Про це повідомляє Telegram-канал "Киев Сейчас".

"Біля офісу президента знову мітинг. Люди вимагають знизити ціну на газ до 3 грн за кубометр і до 1 грн за кіловат-годину за електрику. Тим часом, поруч з мітингувальниками продовжує працювати зимове містечко", - йдеться в публікації.

В Україні тривають тарифні дебати між урядом і громадянами. Прості українці кажуть, що платити вже нічим, у відповідь Кабмін заявляє про нову граничну ціну на газ. Люди навіть у лютий мороз виходять на вулиці і влаштовують протести, але все одно не бачать адекватних дій з боку влади.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Нагадаємо, Шмигаль розрахував нову ціну на газ, скільки тепер коштує кубометр. Кабінет міністрів України провів позачергове засідання. Єдиним пунктом порядку денного є збалансування цін на газ для населення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям.