У Києві маршрутник забув закрити двері і "втратив" пасажирку. Про цю дивну подію повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua у Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався ввечері у вівторок, 26 січня. З дверей маршрутки №580 неподалік від зупинки громадського транспорту "Алішера Навої", на бульварі Перова, випала жінка.

За словами очевидців, маршрутник продовжив рух, не закривши двері автобуса, і пасажирка випала прямо на дорогу.

На місці події - калюжа крові на асфальті. Решту пасажирів попросили покинуть салон автобуса, на місці події працюють правоохоронці бригада швидкої допомоги.

"Напевно, битком набита маршрутка була, що люди випадали!», «Блін... На всіх маршрутах таке практикують не закривати двері, особливо влітку і пофіг, що в салоні стоячі пасажири і потрібно хором кричати, щоб дійшло до водія...", "І вони ще проїзд до 12 гривень хочуть підняти!",- обурюються городяни.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Воно думало, що в селі дрова везе! Цих водіїв маршруток, кожні три години треба перевірити на адекватність! Забрати права назавжди, без права управління взагалі!», - вважають інші.

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.