Відома українська співачка, телеведуча і до всього цього ще й продюсер, Наталь Могилевська знову з'явився на екранах смартфонів у фанатів. Вона опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що на знімку Наталія Могилевська сидить в машині в стильному вбранні - черевики з тракторною підошвою, шкіряні штани, і також хутряна накидка. Але і це ще не все.

В якості аксесуарів вона використовувала окуляри прямокутної форми, і срібну маску для обличчя. Здалеку вона нагадує трохи фольгу.

"Круто, коли вмієш зробити свято навіть з буденних речей і не шукаєш виправдань. А як ви сьогодні робите собі свято?» - написала дівчина під своїм постом.

Трохи пізніше Наталія Могилевська запитала у своїх фанатів, чи вірять вони в те, що любов до колишньої людини може повернутися з часом. А також уточнила, чи траплялося подібне з передплатниками.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Чому саме прозвучало таке питання-незрозуміло, однак, фанати почали припускати, що дівчина захотіла повернути до якогось свого колишнього хлопця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка, композитор і актриса Наталія Могилевська анонсувала дуже ліричну пісню "Personal Jesus" на своїй сторінці в Instagram.

Варто нагадати, що Наталя Могилевська не перестає дивувати своїх фанатів. Як багато хто знає, в минулому сезоні шоу" Танці з зірками " Наталія Могилевська і Надя Дорофєєва були головними конкурентками.

Також Знай писав, партнер Могилевської став татом.