Під Києвом автомобіль влетів у мікробус і перекинувся вгору колесами. Водій легкового авто був в устілку п'яний, повідомляють в співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

За свідченнями очевидців аварії, і водій, і пасажир перекинутого автомобіля перебували в стані сильного сп'яніння.

На відео помітно, що чоловіки поводяться неадекватно. Їх транспортний засіб лежить посеред дороги вгору днищем. Тільки дивом в цьому ДТП всі залишилися живі.

"Якщо що, це поліція почала застосовувати нові камери. Камера виявляє п'яного за кермом, і стріляє лазером. Після чого машину починає нести, і вона перевертається. Кажуть, що наступного тижня депутати будуть новий закон голосувати, який узаконює такі методи", - жартують кияни.

"Поспішали встигнути за старими тарифами за п'янку", "Вирішили нагулятися наостанок! До прийняття нового закону", "Просто відзначали підняття штрафів", - не вгамовуються українці.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

"Випробування НАСА пройшли невдало. Льотчики успішно катапультувалися і залишилися живі", - додають інші.

"Там гума літня на машині до купи. І дві машини зачепили...», - зазначають у коментарях деякі.

Нещодавно у Харківській області між селами Коробочкине та Гракове сталося ДТП за участю вантажівки Renault і Газеллю, яка їхала по зустрічному напрямку.

Нагадаємо, раніше Киян змусили танцювати на морозі в очікуванні рогатого: "чому все через *опу?". Хочете їхати-мерзніть на зупинках.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Також «Знай.uа " писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси