Відома телеведуча Катерина Осадча частенько ділиться кадрами зі свого життя на сторінці в соціальній мережі Instagram. Один з останніх постів став особливим, так як там показано святкування Дня народження молодшого сина Івана.

Таким чином повідомляється, що на сторінці телеведучої в соціальній мережі можна побачити сімейні знімки, і це якраз той випадок. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.

На першому знімку показано, як щасливе сімейство перерізає святковий торт, а малюк з нетерпінням чекає поки зможе поласувати ним. На другому знімку можна побачити Катю, яка відображена в обіймах аніматорів під час свята.

"Time to remember. Яскраві 4. Цього року Іван вперше чекав свій День народження, перепитував скільки днів залишилося і прийде найкращий друг. Все вдалося. А розважали гостей @maistry.shchastya" - підписала пост захоплена телеведуча.

Варто відзначити, що Іван народився в шлюбі з Юрієм Горбуновим. У 2017 році вони оформили свої стосунки офіційно, і вже 18 лютого того ж року народився Іван.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".