У Києві потоки гарячої води затопили підземний перехід на проспекті Перемоги, 40. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

"Якесь незрозуміле пароутворення в підземному переході на проспекті Перемоги, 40. Кажуть, що затопило", - написали автори повідомлення.

У коментарях кияни повправлялися в дотепності і написали масу припущень, що може відбуватися в підземку «насправді».

"Зараз почнуть з усіх районів звозити сніг. Будуть, користуючись нагодою, гори заметів перетоплювати на воду", "Просто відкрився перший київський прохід в пекло. Поки що встановлюють турнікети", "Це в звичайному пеклі чани зі смолою, а для київської філії смолу закупити не змогли, не знайшли кому дати відкат на тендері. А діряві теплотраси - це нескінченне джерело окропу, так і зійшлися на тому, що в київській філії будуть чани з окропом», - регочуть городяни.

«Перехід «втомився», вирішив искупнутся!", "О, банька", "Це растамани закладку знайшли... Сидять... Курять", "У киян не вистачає коштів на поїздку до Ісландії, через епідемію закриті кордони, і ми вирішити перенести термальні басейни до Києва. А з наступного тижня починаємо працювати над грязьовими вулканами", «Потужний інфраструктурний проект для залучення туристів», - не вгамовуються українці.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити.